Sverige   Logga in  |   Skapa konto   |  
Antal produkter: [0]
Valutor:
adidas originals

Kategorier

Storsäljare

Dam ECCO Biom Lite titan Slip-On Skor W82N90U Dam ECCO Biom Lite...
S.Kr 1,149.8  S.Kr 686.3
Dam Adidas Originals ZX Flux ADV Dark Blå Sneakers W11P43V Dam Adidas...
S.Kr 1,075.7  S.Kr 641.8
Dam Converse Chuck Taylor All Star High Street Navy/Svart/Vit Sneakers W62D46G Dam Converse Chuck...
S.Kr 919.6  S.Kr 593.5
Dam Timberland Newport Bay Vit/Röd/Blå Sneakers W56G28W Dam Timberland...
S.Kr 1,075.7  S.Kr 641.8
Dam Nike Roshe One ENG Vit/wolf grå/Svart Casual Skor W99E45K Dam Nike Roshe One...
S.Kr 955.3  S.Kr 616.7

Nya produkter

Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi erbjuder snabb leverans till hela world.No försäljning skatt, bäst service, Välkommen att samla in denna webbplats och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi åtar oss att din fulla belåtenhet. Om du inte är nöjd med våra produkter kommer vi att vara glada att acceptera en retur.

Otvättad, oanvända eller felaktiga produkter som köps från vår webbutik kan returneras för återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla objekt returneras till oss måste vara i originalskick, dvs. oanvända, otvättade, med alla märker fäst. Annars objekt ska returneras till dig.

Lämna tillbaka

Om du inte är helt nöjd eller om det finns en skillnad med din beställning, vänligen behålla all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka ett e-post eller på nätet. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.

1.We bara tillåta en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.

2. Om den återvändande paketet inte innehåller alla tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från det totala priset produkt och kan bara garantera en partiell återbetalning.

3.If av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning är under orsaken till "Till skillnad från" det kostnaden för leverans kommer att dras av från det totala priset produkten.

Utbyten

1.We accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga datumet för transporten av ordern. Vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och vår kundtjänst kommer att hjälpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva tillbaka dina objekt om återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar

2.You måste kontakta oss innan han återvände objekten. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

3.We täcker inte fraktkostnaderna för börser, kommer du att ansvara för returfrakten och för transport och hantering av sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Frakt och hanteringskostnader återbetalas.


Du har IP-adress: 54.146.50.80     adidas originals , gel kayano 22 , reebok crossfit , nike sneakers , vans slip on